Wielkanocny Brunch w Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre to niepowtarzalna okazja, aby spędzić czas we wspaniałej atmosferze w gronie rodziny i przyjaciół.
Specjalanie dla wymagających gości szef kuchni Sven Thomsen przygotował wyśmienity Brunch serwowany w formie obfitego bufetu w niedzielę oraz poniedziałek Wielkanocny 8 i 9 kwietnia od 12.30 w hotelowej restauracji Meza.
Już na początek goście mają okazję spróbować wykwintnych drinków: Kir Royal, Mimosa i Bellini. Do tego wykselekcjonowane białe i czerwone wino. Dla wielbicieli owoców morza są m.in świeże ostrygi, małże św. Jakuba, raki i stacja z sushi. Królik „pot-au-Feu” podany z warzywami a także pieczony w całości udziec jagnięcy.
Dopełnieniem kulinarnej podróży będą z pewnością doskonałe desery, w tym m.in czekoladowy fondant i crème brulée.
Specjalnie dla dzieci przygotowane są zabawy wielkanocne m.in malowanie pisanek i szukanie jaj.
Więcej informacji: +48 22 356 55 76